Ezen döntésével az ETIS Slovakia, a.s. társaság vezetése meghatározza a társaság Minőségpolitikáját.
Vállalja a minőségirányítási rendszer betartását, továbbá hogy folyamatos fejlesztéssel növeli a rendszer hatékonyságát.
Célja a megrendelők igényeinek kielégítése és a jogszabályok által előírt rendelkezések betartása. Támogatja az ügyfeleknek kínált termékek és szolgáltatások minőségének szüntelen javítására irányuló aktivitások fejlesztését.  

Az ETIS Slovakia, a.s. társaság minőségpolitikája

1. Sikeres cégek címkéit állítjuk elő

2. Az ETIS Slovakia, a.s. a közép-európai régió leggyorsabban fejlődő társasága szeretne lenni a címkék gyártása terén. Vállalkozási tevékenysége a pozsonyi székhelyétől számított, körülbelül 300 km-es körzetre irányul. Célcsoportjába elsősorban azon sikeres és elismert cégek tartoznak, melyeknek a növekedésükhöz dinamikus és megbízható partnerre van szükségük.

3. A szlovák, osztrák, magyar és cseh piacon szolgáltatásainak nagyfokú operativitásával és flexibilitásával érvényesül, a gyártott címkék standard és stabil minőségének megtartása mellett. Ezt a célját a belső folyamatok hatékony irányításával és azok folyamatos fejlesztésével éri el.

4. Eközben alkalmazottai stabilizált, nagyteljesítményű és produktív csapatára támaszkodik. Megfelelően irányított, a munkájuk mesteri fokon történő elvégzését eredményező fejlődésük garantálja a jelenlegi és jövőbeli ügyfelek hosszútávú megelégedettségét.

5. Termékei minőségét az ISO 9001:2009 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer előírásainak betartásával garantálja üzleti partnerei részére.

6. Az ETIS Slovakia, a.s. arra törekszik, hogy vállalkozási tevékenységével minél kisebb mértékben veszélyeztesse környezetet.

ST EN ISO 9001:2009 szerinti tanúsítvány

ST EN ISO 14001:2004 szerinti tanúsítvány