Prepress

Grafikus részlegünk különböző formátumú grafikus adatokat képes feldolgozni. Tanácsot adunk grafikai alapanyag előkészítése területén, a szakképzett csapatunk képes elkészíteni a nyomtatáshoz a látszólag lehetetlent is. Az anyagot Mac OS X gépeken futó Adobe CreativeCloud alkalmazásokban dolgozzuk fel. A termékek helyes színbeállításához az X-Rite terméksor egy professzionális kalibráló berendezését használjuk. A színbeli megfelelőség már a monitoron, majd a próbanyomaton (GMG próbanyomat rendszer), végül a tulajdonképpeni nyomtatásnál is látszik. FOGRA39 szabványt alkalmazzuk, amely az alkalmazásokon is beállításra került és természetesen a nyomdagépet is ehhez a szabványhoz linearizálták. Társaságunk számára nagy előnyt jelent, hogy saját grafikai osztályunk van. Ismerjük a címkegyártási lehetőségeinket, ennek köszönhetően a rendelés jóváhagyása után azonnal tudunk reagálni, és rögtön indíthatjuk a gyártást.

Nyomóformák készítése - Ofszet
A címkék nyomtatásának ez egy igen jó minőségű, és a FOGRA39 európai ofszet szabvány által szabványosított formátuma; az alkalmazott CTP technológia nagyon pontos expozícióval és HD felbontással működik. A berendezés precízen kalibrált, és csak kis mennyiségű vegyszert alkalmaz.

Nyomóformák készítése - Flexo
Flexo technológiával előállítandó termékek CTP technológiával kerülnek előkészítésre, mely során a nyomtatási pontok HD minőségét lehet elérni, ami a múltban nem volt lehetséges. Jelenleg a FOGRA szabvánnyal képes felvenni a versenyt.

Lakk- és szitanyomógépes nyomóformák készítése:
Polimer lemezek előállítására spot lakkozáshoz valamint a szitanyomás készítésénél szabványos eljárást használunk, azaz a film expozícióját és előhívását a denzitás ellenőrzésével egybekötve, majd a nyomóforma expozíciója és feldolgozása következik.

Proofing rendszer
A megrendelés jóváhagyásához az ügyfél gyakran egy próbanyomatot kér, hogy a címkék legyártása előtt még ellenőrizhesse a színek helyességét. Itt egy valósághű próbanyomatot tudunk készíteni, amely a végső nyomat képét tükrözi. A proofing rendszer egy saját RIP szoftvert és jó minőségű nyomtatót használ, amely rendszeresen kalibrálásra kerül, és pontosan vissza tudja adni a közvetlen Pantone színek széles skáláját.

Az igényelt grafikai adatok formátumainak részletes információit ITT találja (*.pdf űrlap)